Informatie Pagina

Wat is GewoonBoyke 24 uur

GewoonBoyke 24 uur live, is het jaarlijkse event dat wordt gedaan op ons YouTube / Twitch kanaal.normaal is dat in de zomervakantie, dit jaar helaas door omstandigheden in de herfstvakantie. Het doel van deze stream is het entertainen van ons publiek maar vooral de gezelligheid. De afgelopen jaren hebben we heel veel leuke dingen gedaan tijdens de streams zoals een lego trein gemaakt, BBQ gehouden, karaoke en nog veel meer. Dat is ook presies de essentie van het event, gezelligheid met vrienden en teamleden!

Is er ooit iets fout gegaan?

Geen enkel event loopt vlekkeloos, dus Ja bij het event is wel is iets mis gegaan, maar dan vooral technisch. We hebben bijvoorbeeld ooit last gehad van een DDoS aanval tijdens de stream en een stroomuitval bij het begin. Als er gevraagd wordt, is het met personen of veiligheid ooit fout gegaan is het antwoord Nee, het is nog nooit zo geweest dat iemand onwel is geworden of de situatie onveilig werdt. Er zijn genoeg mensen die weten wat ze moeten doen en juist kunnen handelen in elke situatie. 

Wat is er op de locatie?

De locatie betreft gewoon een huis, hierin zijn eigenlijk alle voorzieningen beschikbaar die nodig zijn zoals internet, elektra en slaapplaatsen. Daarnaast mogen gasten gebruik maken van alle andere facaliteiten zoals Douche, Wastafel, Wasmachine, Eten, Drinken, Koelkast, Vriezer, etc.

Ook je eigen apparatuur die je meeneemt wordt overigens goed voor gezorgd. Er is altijd iemand met technische kennis aanwezig die problemen kan oplossen en die precies weet in welke omstandigheden jouw apparatuur kan werken/staan.

Ik kom op de locatie maar gebruik medicatie, wat nu?

Geen enkel probleem, sommige mensen hebben bepaalde medicatie nodig of hebben dingen waar we rekening mee moeten houden. Gebruik je dus medicatie of heb je iets waar we rekening mee moeten houden? Geef dat dan zeker aan, we gaan altijd discreet om met informatie die je ons vertelt en we hebben daar volledige geheimhoudingplicht over!

Toch nog niet genoeg informatie?

Dat is geen probleem, aarzel niet en contacteer onze organisatoren, zij gaan proberen al uw vragen te beantwoorden en er voor te zorgen dat je twijfels of onzekerheid verdwijnen!

De organisatoren zijn dagelijks bereikbaar van 12:00 tot 22:30, je kunt naast bellen ook altijd een whatsapp bericht sturen naar 0883035100 of hier klikken, mailen mag ook altijd via [email protected]

Contactgegevens:

Tel: 088-3035110
Mail: [email protected]


Adres:
Binnenstraat 39
5373AX, HERPEN
NEDERLAND